Site pictogram happyfactory.nl

Tshirt bedrukken bij tshirtdeal.nl maakt mij blij!

tshirt bedrukken bij tshirtdeal.nl

De happyfactory is een plaats waar zaken bespreken die ons blij maken. Wat ons blij maakt is natuurlijk voor iedereen weer verschillend. De ene zweert bij het knuffelen van dieren en de andere maak je blij met een dagje goed shoppen. Voor mij is kleding ook hetgene wat mij ontzettend vrolijk en blij maakt. Het maakt mij niet alleen ontzettend blij. Zo af en toe mijn kledingkast aanvullen geeft mij ook altijd weer het nodige zelfvertrouwen. Vooral omdat modetrends een hele grote rol hebben in mensen hun leven anno 2019. Ga je niet mee met een modetrend dan wordt je eigenlijk een beetje als raar gezien. En ga je dan eindelijk mee met de modetrend dan is de trend inmiddels alweer overgewaaid. Toch heb ik tegenwoordig de oplossing gevonden om mijn eigen modetrends te creëren. Een tshirt bedrukken bij tshirtdeal.nl maakt mij blij! Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Shoppen maakt gelukkiger

Ik benoemde het net al even shoppen maakt mij blij en geeft mij meer zelfvertrouwen. Er is zelfs onderzoek naar gedaan die bevestigd dat shoppen gelukkig maakt. Het blijkt dat mannen gelukkig worden van vakanties en gadgets maar bij ons vrouwen staan kleding, schoenen en accessoires absoluut op één. Het onderzoek gaat zelfs zover door te zeggen dat winkelen als therapie kan werken. Ik moet ook zeggen dat even een dagje de stad in of een middagje vanaf de bank shoppen voor mij ook wel therapeutisch werkt. Je zet je nare gevoelens even opzij en gaat op zoek naar dingen die jou blij maken. En daar gaat het uiteindelijk om! Wat ik wel heel grappig vond was dat ik mijn shopgedrag ook aan mijn humeur aanpas. Ben ik minder vrolijk dan kies ik altijd wat donkere kleuren. Ben ik vrolijk dan kies ik de meest uiteenspringende kleuren met winkelen.

Je eigen modetrends creëren 

Modetrends zijn een heel ongrijpbaar fenomeen. De ene keer walg je van een trend en de andere keer ben je gek op een trend maar is deze enorm duur. Maar wat als ik je nou zeg dat je ook je eigen modetrends kan creëren? Ik doe het door een tshirt te bedrukken bij tshirtdeal.nl. Ik kan mijn tshirt volledig customizen naar mijn voorkeuren en wensen. Pasvorm, kleur, print het maakt allemaal niet uit en het is allemaal mogelijk. Nooit meer ben ik afhankelijk van de modetrends. Ik maak ze tegenwoordig gewoon zelf. Ga ik daar soms te ver in? Ja dat denk ik wel, een shirt met een foto van mijn kat zal voor mij een modetrend zijn. Maar voor de buitenwereld? Ik denk het niet!

Mobiele versie afsluiten