Partners

Happy partners 🍀

Op mijn partnerpagina heb ik een aantal websites op een rijtje gezet die ik regelmatig gebruik in mijn pursuit to happiness. Ik zal ook nog even kort vertellen hoe ik mijn happy life leef. Elke morgen ga ik voordat ik naar mijn werk bij mkbpartmij.nl moet nog even lekker buiten zitten met een kopje illy koffie. Ik geniet dan nog even van de rust voordat de drukke dag weer gaat beginnen. Bij mij thuis heb ik zo’n mooi uitzicht op de natuur. Op bepaalde dagen is het landschap zo mooi dat ik gelijk mijn Nikon D5600 cameranu.nl pak om een paar mooie natuurfoto’s te schieten. Doordat ik aan een mooi groot meer woon pak ik ook vaak mijn aluminium boot om lekker op het water van de zon te genieten. Wanneer ik hierover schrijf besef ik me heel goed wat voor happy life ik heb.

Werk

Mijn happy life bestaat uit serene rust en ik heb een erg leuke baan op dit moment. Toch zijn er ook momenten geweest dat ik geen rust had en niet wist wat ik met mijn werk aan moest. In die tijd ging ik van baan naar baan. In drie jaar tijd heb ik bij telfort internet gewerkt. Heb ik in een bouwmarkt cirkelzagen verkocht en zelfs voor een letselschade bureau gewerkt. Bij het letselschade bedrijf heb ik slechts een week gewerkt toen bleek dat iedereen Rokkostuums moest dragen. Als laatste heb ik in die tijd voor Noppies gewerkt, maar ook daar lag mijn passie niet.

Privé

Mijn privéleven is voordat ik in balans mijn happy life ging leiden ook een aantal jaren onrustig geweest. Mijn vader heb ik niet gekend en toen ineens stond hij voor mijn neus. Waar ik hem aanvankelijk niet wilde geloven hebben wij beiden meegewerkt aan een DNA-test. Want Een vaderschapstest zorgt voor duidelijkheid en die duidelijkheid kwam er. De man die na jaren op de stoep stond bleek inderdaad mijn vader te zijn. Op dat moment was mijn balans ver te zoeken en ben ik gaan schrijven. Deze ervaringen heb ik door middel van mijn blog geschreven en nadat ik mijn blog aan een SEO check had onderworpen, begonnen steeds meer mensen mijn blog te lezen.

Be Happy! 🍀