Happyfactory

Pursuit of Happyfactory

Jezelf happy voelen, je ervaart positieve emoties, je bent ontspannen en je geniet van alles wat het leven je geeft op dat moment. Wat wil je nou liever dan dat voldoenende gevoel ervaren? Geluk is een mooie fundering om op te bouwen. Ben je gelukkig, dan bouw je veel makkelijker aan een happy leven. Maar hoe exact vind je nou die exacte pursuit of happiness? Ik vertel je er hier meer over!

Hoe word ik happy?

Iedereen wordt op zijn eigen manier gelukkig en daarvoor bestaat geen voorgeschreven stappenplan. Toch wil ik jullie graag een aantal tips meegeven die ervoor zorgen dat ik mijzelf gelukkig en happy voel. Mijn allereerste tip is het verbeteren van je energiepeil. Zit je lekker in je vel en voel je jezelf happy, dan is het makkelijker om je gelukkig te voelen. Het begint hierbij bij je lichaam. Door goed voor je lichaam te zorgen zal je zowel mentaal als fysiek op een gelukkigere plaats zijn. Het is hierbij belangrijk dat je er bijvoorbeeld op let dat je meer groente en fruit eet, regelmatig beweegt, ontspant en genoeg slaapt. Zorg je goed voor je lichaam dan zul je jezelf energieker en fitter voelen. Hoe energieker en fitter hoe meer energie je hebt om dingen te ondernemen die je nog meer energie geven. De tweede tip die ik jullie wil geven is het investeren in je persoonlijke relaties. Hierbij gaat kwaliteit boven kwantiteit. Het is beter om een paar goede vrienden te hebben waar je op kunt bouwen, dan heel veel mensen waar je eigenlijk niet op kunt bouwen. Door leuke dingen te doen met de mensen waarvan je van houdt zul je je gelukkiger voelen. Als laatste tip geef ik jullie graag mee dat ik me ontzettend gelukkig voel wanneer is mijzelf dankbaar opstel. Dankbaar voor alle fijne dingen in mijn leven. Hoe meer je het goede van iets inziet, hoe meer dankbaar je daarvoor bent, hoe gelukkiger je wordt.

Neem het geluk in eigen handen

Met mijn tips over happiness hoop ik mensen te inspireren. Toch zoals ik al eerder zei is er geen voorgeschreven stappenplan om gelukkig te worden. Het belangrijkste is dat jij zelf het heft in eigen handen neemt om gelukkig te worden. Je creëert je eigen geluk door te luisteren naar je intuïtie en hierdoor kansen te signaleren om gelukkig te worden. Kijk hierbij niet alleen naar jezelf. Geef iemand anders eens een compliment of zeg dat je van diegene houd. Door iemand anders gelukkiger te maken creëer je datzelfde geluk ook voor jezelf. Mocht je naar aanleiding van mijn Pursuit of Happyfactory zelf tips hebben om gelukkig te worden of een vraag willen stellen. Stuur mij dan een berichtje via de contactpagina.

Be Happy! 🍀