B.nosy
Fashion

B.nosy: trendy happy kindermode!

B.nosy is een van de populairste merken in de kindermode van het moment. En dat kun je zien, want de kleding is hartstikke leuk voor kids! Je zou denken dat zo’n goed merk in heel de wereld populair is, maar B.nosy komt gewoon van Nederlandse bodem. In de zomer van 2016 werd de eerste collectie gelanceerd en het merk is nu al een groot succes zowel binnen Nederland als in het buitenland.

B.nosy verplaatst zich in de kids

De naam zegt eigenlijk alles al: B.nosy, een hippe afkorting van ‘be nosy’, wat Engels is voor ‘wees nieuwsgierig’. Dit laat meteen al zien hoe goed het merk zich in zijn publiek verplaatst, want als er iets is wat kinderen in een woord samenvat is het nieuwsgierigheid! En dat idee komt ook altijd weer terug in de collecties. B.nosy heeft echt een uitgesproken stijl en is daarom te herkennen uit duizenden. De meest nieuwsgierige kinderen zijn al snel klaar om zichzelf te gaan ontdekken en zullen dus eerder dan de meeste hun eigen kleding uit willen kiezen. Met B.nosy kun je er zeker van zijn dat jouw kind een unieke eigen stijl ontwikkeld en er toch fatsoenlijk bijloopt. Als je later terug kijkt op de kinderfoto’s zal hij of zij verbaasd zijn over de vroege modekennis!

B.nosy gebruikt goed en fijn materiaal en besteed veel aandacht aan een goede pasvorm. Hierdoor zit de kleding de kinderen altijd lekker, ook tijdens het vele rennen en spelen wat ze doen op een dag. De kleding heeft altijd een creatieve twist wat het merk echt apart zet van andere kinderkleding. Zo kan ieder kind zich uniek voelen!

B.nosy, hip en eigenzinnig

De collectie van is ontzettend breed. Hip, kleurrijk en trendy, maar toch voor ieder kind met zijn eigen wensen wel geschikt. Een echt meisjes-meisje, een wat stoerdere meid; een stoer jochie of juist een jongen die liever met veel kleur experimenteert. B.nosy heeft het allemaal! Dit komt omdat er altijd verschillende thema’s worden gemaakt binnen de thema’s. Soms is dat een bepaalde kleur, soms zijn dat bijvoorbeeld strepen of stippen, en soms een onderwerp zoals de zee. De kleding blijft goed te combineren met wat de kinderen al in hun kast hebben hangen, maar zo kun je toch altijd een eigen twist aan de kleren geven!

De kids kunnen er met B.nosy lekker op los ravotten in comfortabele kleren terwijl ze er superstoer en kleurrijk uitzien. Maar ook voor de rustigere kinderen zit er altijd wel wat moois bij!

Reacties uitgeschakeld voor B.nosy: trendy happy kindermode!