handtassen
Blog,  Fashion

100% happy met nieuwe handtassen

We weten allemaal hoe fijn het is, shoppen en meteen slagen! Toen ik ging shoppen voor nieuwe handtassen duurde het best even voordat ik een perfecte had gevonden. In deze blogs geef ik je tips hoe je het beste kunt zoeken naar je nieuwe handtassen, en waar je op moet letten tijdens het shoppen.

Handtassen online kopen

Tegenwoordig bestellen steeds meer mensen hun spullen online. Het is ook hartstikke handig, want je bestelling wordt meestal snel bezorgd, de bezorgingskosten zijn tegenwoordig heel laag of helemaal goedkoop, en het aanbod online is groot. Daarnaast shop je online heel rustig vanaf je eigen bank en hoef je niet in de rij te staan bij het afrekenen! Toen ik op zoek was naar nieuwe handtassen ben ik eerst online bij verschillende aanbieders gaan kijken. Er zijn tegenwoordig enorm veel webshops die handtassen aanbieden en de keuze was best moeilijk. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een webshop waar ze echt gespecialiseerd waren in handtassen en ook geweldige service boden. Als je niet tevreden was met je aankoop kun je hem binnen 14 dagen gratis retourneren of ruilen. Dat is wel zo fijn bij online handtassen bestellen, want het kan zo zijn dat de handtas er in het echt toch anders uitziet.

Handtassen kopen in de winkel

Over het algemeen koop ik niet heel vaak spullen meer in de stad, maar toen ik zag dat er weer een uitverkoop aankwam ben ik op een zaterdag toch naar de grote stad gegaan om te shoppen. Ik kwam uiteindelijk in een winkel uit die tassen verkocht met meer dan 50% korting! Ook al had ik net een nieuwe handtas besteld kon ik deze kans natuurlijk niet laten liggen, dus ben ik op zoek gegaan naar mijn tweede handtas van die maand. In deze winkel lagen allerlei soorten tassen, zoals schoudertassen, clutches, shoppers, laptoptassen en natuurlijk handtassen. Allemaal van hele goede kwaliteit en natuurlijk voor een hele mooie prijs. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een kleinere handtas, omdat ik nog een selectie aan handtassen nodig had om mee te stappen. Deze kleinere handtassen zijn perfect als je uitgaat, omdat er veel in gaat wat je nodig hebt tijdens een avondje uit, zoals je sleutels, pinpas, make-up en je telefoon. Super handig dus!

Heb jij tips waar ik voor een mooie prijs goede spullen kan kopen? Laat het me weten in de reacties, of stuur een mailtje! Ik lees het heel graag.

Reacties uitgeschakeld voor 100% happy met nieuwe handtassen