Daily paper
Fashion

Daily paper is hét mannenmerk van het moment

Daily paper (dagelijkse krant) lijkt misschien een beetje een vreemde naam voor een kledingmerk, maar als je er goed over nadenkt, valt dat eigenlijk best mee. Je leest graag de daily paper, het hoort er gewoon bij. Zo is het ook met deze kleding. Deze kleding is een beetje als de daily paper: het hoort er gewoon bij. Want in de kleding van dit merk voel je je heel sportief, terwijl je dat niet perse hoeft te zijn. Daily paper is het merk voor mannen die meer willen van hun kleding. Meer dan alleen “het zit wel oké”. Deze kleding is dusdanig ontworpen dat je er graag en veel in zult lopen. En… mensen zullen het zien, dat je echt een mooi merk aan je lijf hebt.
Daily paper

Daily paper is er voor alle seizoenen

Of je nu lekker sportief de zomer of de winter in wilt, Daily paper is er voor je. Lekker naar de camping? Draag dan de korte broeken, shirts en slippers van dit merk. En voor ’s avonds trek je dan fijn een warme trainingsbroek en een hoodie aan. Toch is deze kleding voor meer geschikt dan alleen voor op de camping hoor! Je kunt deze kleding altijd en overal dragen. Combineer de verschillende onderdelen van deze kledinglijn en maak er jouw unieke statement van. Zo zullen de mensen je altijd zien, waar je ook gaat.

Daily paper heeft wat zachtere kleuren

Voor mannen zijn we gewend dat er vooral harde of juist donkere kleuren gebruikt worden in hun outfits. Daily paper is anders. Mannen mogen hier best hun wat zachtere kant laten zien. Want ook in mooie pastelkleuren zien de meeste mannen er prima uit. Kies eens voor zacht roze of mintgroen. Het zal misschien niet je standaard keuze zijn, maar stap eens uit je comfortzone en trek comfortabele kleding aan in dit merk. Je zult zien dat je er erg happy van wordt!

Daily paper bestel je ook online

Net als veel andere mannenmerken bestel je Daily paper ook gewoon online. En dat is slim bedacht van dit merk. Mannen zijn over het algemeen niet zo van het shoppen, maar online shoppen is dan toch weer anders. Je kunt ieder kledingstuk van verschillende kanten bekijken op de foto’s op de site. Zo weet je zeker dat je ook de achterkant van de hoodie of het shirt leuk vindt. Neem gewoon eens een kijkje in de webshop en laat je verrassen.

Reacties uitgeschakeld voor Daily paper is hét mannenmerk van het moment