Beauty

Maak je klaar voor een zomer met vrijheden

Bijna geen coronamaatregelen meer. Het moment waar we allemaal op hebben gewacht. We mogen eindelijk weer naar de kroeg, winkelen zonder lange wachtrijen, lekker uiteten en zelfs de clubs en discotheken mogen hun deuren weer open. Heerlijk! Het wordt dus ook tijd dat we weer wat meer aandacht aan ons uiterlijk gaan besteden. Dit kan even wennen zijn. Tijdens de lockdown heb je misschien in je joggingpack geleefd, dus dat je je nu weer meerdere keren per week moet doffen zal wel even wennen zijn. In deze blog geven we een paar simpele, maar praktische tips die je er bij helpen om er weer verzocht uit te zien.

Outfit

Laten we beginnen bij je outfit. Na een jaar lang verslonzen weet je misschien niet helemaal meer wat jouw style is. Waar voel je je goed in en zelfverzekerd in? Duik daarom eens je kleding kast in, kijk of je dingen kan vinden die je nu nog steeds aan zou dan als je op pad gaat. Probeer het eens aan en kijk of je je er nog steeds goed in voelt. Je smaak kan natuurlijk veranderen dus het kan zo zijn dat je je niet zo comfortabel meer voelt in de outfit die je een jaar geleden regelmatig aan had tijdens het stappen. In dat geval wordt het tijd om op zoek te gaan naar nieuwe outfits. Ga eens lekker shoppen en kijk waar je je goed in voelt. Neem hier lekker de tijd voor. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan kan je het ook anders aanpakken. Er zijn vast wel bepaalde merken die je aanspreken. Vind je het merk Ledub bijvoorbeeld leuk en ben je op zoek naar een nieuw overhemd? Ga dan op zoek naar Ledub overhemden. Wanneer je een merk al leuk vindt zal je sneller wat leuks kunnen vinden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de coronakilo’s het probleem zijn waardoor je niet meer in je oude kleren past. Dat is natuurlijk heel vervelend, maar ook dan is het tijd om een nieuwe outfit aan te schaffen. Koop een paar leuke outfits waar je je goed invoelt, maar probeer het wel te beperken. Op deze manier kan je jezelf motiveren om weer wat af te vallen in de hoop dat je snel weer in je oude kleren past.

Kapper

Ja de kappers zijn alweer een tijdje open, maar dat betekent niet dat iedereen er gebruik van heeft gemaakt. Sommige mensen konden niet wachten om weer naar de kapper te gaan, maar anderen raakte gewend aan het feit dat ze weinig aandacht aan hun uiterlijk hoefde te besteden. Nu het echt leven weer gaat beginnen is het toch wel goed om even een bezoekjes aan de kapper te brengen. De kapper is echt een cadeautje voor jezelf. Je voelt je na zo’n bezoekje vaak weer zelfverzekerder en hebt zin om er op uit te gaan.

Reacties uitgeschakeld voor Maak je klaar voor een zomer met vrijheden