collistar
Beauty

Collistar onder de kerstboom!

Gister kreeg ik een kerst cadeau waar ik nou écht blij van word. Onder de kerstboom lag een prachtig ingepakt pakketje. Ik keek al een aantal dagen nieuwsgierig naar dit cadeau en was blij te ontdekken dat mijn naam er op stond! “Wat zou het zijn?”. Op de ochtend van eerste kerstdag was het eindelijk zo ver. Ik mocht het sprankelende kerstcadeau uitpakken. Je vraag je vast af wat er in zat. Ik heb een fantastisch pakket met Collistar producten gekregen! In deze blog vertel ik je alles over dit blij makende cadeau.

collistarUnboxing Collistar make-up

Voordat ik je meer over de producten vertel, zal ik eerst vertellen wat er allemaal in mijn Collistar pakket zat. Mijn secret Santa heeft flink uitgepakt dit jaar. Het pakket bestaat namelijk uit twee delen: make-up producten en Collistar huidverzorging.

Het make-up deel van het pakket is verpakt in een prachtige goudkleurige make-up tas. Hier word ik al super blij van, want goud is mijn favoriete kleur. Als ik de rits open zie ik twee producten in de make-up tas liggen. Het eerste cadeau is een eyeliner van het merk Collistar. De Technico Black Eyeliner nummer 000 staat al een tijdje op mijn lijstje om uit te proberen. Nu is het eindelijk zo ver. Als ik het product swatch op mijn hand is de intense kleur het eerste wat mij opvalt. Zwarte eyeliner kan vaak wat grijzig overkomen als het product opdroogt. Deze Collistar eyeliner heeft dat probleem niet. Daarnaast is de applicator zeer fijn, waardoor ik de perfect wings met uiterste precisie kan aanbrengen. Het tweede artikel in de make-up tas is een lipstick met een goud- en zilverkleurige huls. Deze Art Design lippenstift in de kleur nummer 17 Orchid Violet, heeft de perfecte paars-roze achtige diepe tint. Als ik hem swatch voel ik de vol romige en verzorgende structuur van het product op mijn arm. Daar word ik blij van!

Unboxing Collistar huidverzorging

Nu is het tijd om de rest van het pakket te openen. In een apart doosje vind ik weer twee producten van Collistar. Deze keer betreft het geen make-up, maar twee prachtige artikelen uit de Natura Collistar huidverzorgingslijn. De producten in deze lijn bestaan voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten. Daar wordt ook je huid blij van! Het eerste cadeau is de Two-Phase Micellar Water. Dit is een make-up verwijderaar op natuurlijke basis, die mild is voor je huid maar hard tegen (zelfs waterproof) make-up. Deze Micellar Water maakt je gezicht niet alleen perfect schoon, maar zorgt ook voor een goede hydratatie. Het tweede cadeau in het huidverzorgingspakket is een dagcrème van Collistar. Deze crème hydrateert en voedt de huid en zorgt voor de optimale bescherming.

Wil ook jij je happy voelen en jezelf ultiem verwennen? Dan kan ik de producten van Collistar zeker aanraden!

Reacties uitgeschakeld voor Collistar onder de kerstboom!