Studio Anneloes
Lifestyle

Echt happy zijn deze winter is niet moeilijk

Want ook als je een echt zomermens bent, kun je er best wat van maken. Zoals ze zeggen: het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Dat doe je bijvoorbeeld door leuke dagjes uit voor jezelf te plannen of lekker te gaan shoppen, bijvoorbeeld bij Studio Anneloes. De kleding die zij verkoopt is schitterend maar toch ook heel draagbaar. En de prijzen? Die zijn zeker om over naar huis te schrijven. Of om tegen je vriendinnen te vertellen. Maar wat kun je nog meer doen deze winter? Om er, ondanks de kou, toch een leuke periode van te maken?
Studio Anneloes

Een dagje op pad

Plan eens een dagje weg in. Dat hoeft helemaal niet veel te kosten, maar je kunt er wel heel erg van genieten. Ga bijvoorbeeld eens een dagje met je (beste) vriend of vriendin naar de sauna. Lekker warm en je bent er echt even helemaal uit. Of maak een mooie winterwandeling. Dat kun je zomaar doen, maar voor de broodnodige variatie kun je ook een gids meenemen. Zo wordt je stadswandeling net wat meer interessant. Een dagje shoppen is natuurlijk ook altijd goed. Of ga met (je) kinderen naar de dierentuin of een pretpark. Veel parken zijn nu helemaal in kerstsfeer, een aanrader!

Maak het thuis gezellig

De kerstperiode leent zich uitstekend voor het compleet optutten van je huis en jezelf. Zet behalve de kerstboom ook mooie (kerst-) stukken neer. Gebruik eens geurkaarsen in plaats van waxinelichtjes en bewerk een sinaasappel met kruidnagels voor een extra lekkere geur in huis. Met een warm kleed op de bank een cheesy kerstfilm kijken is zoveel leuker als de hele kamer gezellig is! Vergeet ook het kleinste kamertje niet. Zeker wanneer je gasten krijgt in deze periode, is het wel leuk om ook op het toilet iets kerstigs te doen.

Alleen of samen, als je maar happy bent

Ik ken heel wat mensen die juist graag alleen zijn in deze periode. Lekker doen wat ze willen en vooral geen verplichtingen. Soms ontkom je er niet aan en moet je gewoon werken of “eisen” je (schoon-) ouders dat je gezellig langs komt. Doe dit vooral op je eigen voorwaarden. Zo ga ik op eerste kerstdag alleen even thee drinken bij mijn moeder, de rest van de dag is gereserveerd voor mijn vriend en mezelf. Zo hebben we allemaal een leuke kerst, zonder “opzitten en pootjes geven”. Happy zijn in de winter- en kerstperiode is heus niet moeilijk, als je maar voor jezelf kiest!

Reacties uitgeschakeld voor Echt happy zijn deze winter is niet moeilijk