Blog

Happy worden op eigen risico!

Je hebt vast wel eens van truffels gehoord, deze paddenstoelen zijn in ons land immers best bekend. Je kan deze truffels kopen in de diverse soorten smartshops, in vrijwel iedere grote stad zijn deze te vinden. Deze paddenstoelen horen dan ook onder het zogeheten drugsbeleid van Nederland, deze drugs worden nog altijd door de vingers gezien. Misschien heb je interesse om zelf ook eens truffels te proberen of misschien wil je gewoon wat informatie inzien over deze psychedelische drugs.

De truffels – een bijzondere werking

Deze paddenstoelen zullen er voor zorgen dat je gezichtsveld zal veranderen, je zal dan ook wel die zogeheten hallucinaties krijgen. Deze hallucinaties zijn in de meeste gevallen altijd grappig om te zien, echter is het wel belangrijk om te weten dat de truffels je gevoel versterken. Als je niet lekker in je vel zit dan is het geen goed idee om ze te gaan nemen. Echter als je geen last hebt van een depressieve periode en geen psychose hebt dan is het gebruik over het algemeen veilig.

Hoe truffels innemen

Er zijn diverse manieren waarop je truffels kunt innemen. De meeste mensen kiezen ervoor om de kleintjes te eten, dit werkt namelijk het snelst en zo ben je er ook weer vlot vanaf. Nu is het alleen wel zo dat er ook bepaalde soorten zijn die een grotere omvang hebben, voor deze paddenstoelen zal het nodig zijn om er thee van te zetten. Ook hier hebben we een tip, houdt er rekening mee dat ze niet lekker zijn! De paddenstoelen hebben van nature een erg grondige smaak, deze proef je dan ook ontzettend sterk. Mocht je het echt heel vies vinden dan kan je er thee van zetten en deze laten afkoelen, vervolgens kan je het in een beweging opdrinken.

De truffels voor het eerst

Wanneer je voor het eerst truffels gaat nemen dan is het van belang dat je dit doet in een vertrouwde omgeving. Dit zorgt er dan ook voor dat je op de beste manier kennis kunt maken met deze unieke drugs. Mocht je in paniek raken zoek dan een plekje op waar je tot rust kan komen.

Een bijzondere ervaring, doe het dan ook alleen als je er klaar voor bent! Wil je nieuwsgierig geworden en wil je meer lezen over truffels? Dat kan hier. Het is namelijk verstandig om je wel even goed in te lezen van te voren. Het is weer eens wat anders!

Reacties uitgeschakeld voor Happy worden op eigen risico!