prijs stucen
Blog

Waarom zelf stucen als je voor die prijs kan uitbesteden?

Het zal je niet verbazen, maar ik ben niet echt een klusser. Een vriendin van mij heeft net een huis gekocht, en is druk bezig met het verbouwen ervan. Ik wil best helpen, maar ook weer niet. Ik snap gewoon niet hoe het werkt. Kijk, een muurtje witten, oke. Maar hoeveel is een prijs om te stucen? Wat houdt stucen ookalweer in? Ik zie altijd maar klusjesmannen lopen met grote bruine leren riemen, waar van alles en nog wat uitsteekt. Hamer? Ja. Schroevendraaaier? Tuurlijk. Vijf verschillende soorten schroevendraaiers erbij? Waarom niet. Schroeven in alle soorten en maten, een zaag, nog veel meer dingen met scherpe randjes waar ik de namen niet van weet….niks voor mij.

En het blijft niet alleen bij klussen. Oké, iemand die niet houdt van of die geen zin heeft om te gaan klussen, kan altijd iemand inhuren toch? Tegenwoordig valt de prijs om te verven, slopen of stucen enorm mee. Maar waar ik nog meer écht tegenop kijk, zijn van die technische dingen. Kijk, mijn computer aan lukt nog wel. Ik heb een Macbook, een oude, ooit gekregen van een collega. Ook heb ik natuurlijk een niuwe iPhone, want je moet wel met de tijd meegaan. Maar nu zegt mijn computer de hele tijd: iCloud is vol. Mijn telefoon zegt: Help, ik kan geen reserve kopie meer maken, want je iCloud is vol. Ik begrijp het niet. Ik probeer extra geheugen te kopen, maar dat kan alleen online, en alleen met een creditcard, ín de iTunes winkel. Nou vraag ik je! Veel moeilijker kunnen ze het niet maken.
Uiteindelijk via allerlei omwegen kon ik naar een andere betaalmethode, maar dan moest ik mijn apple ID invoeren, met een wachtwoord van jaren geleden. Dan druk je op ‘wachtwoord vergeten’, en dan denk je alles komt wel goed. Nou we zijn er nog steeds niet hoor!
Want je wachtwoord vergeten e-mail wordt gestuurd naar je apple ID account. Waar je dus niet in kan. Nog meer omwegen.
Je snapt waar ik heen wil, uiteindelijk is er al tijden geen kopie meer gemaakt van niks en ik vind het wel prima zo. Foto’s stuur ik door via e-mail of ik stuur ze naar vrienden, dan heeft iemand ze toevallig.

Oh, ik krijg net een whatsappje binnen van die vriendin…of ik even wil komen helpen klussen en puinruimen. Weet je wat? Ik ga gewoon zeggen dat ik geen berichtjes meer binnen krijg op mijn telefoon. Is het toch nog ergens goed voor.

Reacties uitgeschakeld voor Waarom zelf stucen als je voor die prijs kan uitbesteden?